Veilig betalen met:Volg ons op Facebook:

 

Stertent bestellen

Uw keuze gemaakt? Super! Maar hoe bestelt u nu juist een stertent bij TecTronic Stertenten? En hoe zit het met de betaling en de verzending van uw starshade tent? Hieronder ontdekt u er alles over.

 

Hoe bestellen?

Een stertent bestellen doet u op 5 manieren: via de online webshop, telefonisch, via e-mail, met de post of door langs te komen in onze zaak te Lichtervelde.

 1. Via de online webshop:
  • Bestellen: klik op de groene knop 'Koop nu' bij het artikel van uw keuze. U kan naar wens producten toevoegen, het aantal aanpassen of artikelen terug verwijderen. Klaar met shoppen? Klik dan op 'Afrekenen'.
  • Uw gegevens: vul hier uw gegevens, het afleveradres (als u kiest voor verzending) en het facturatieadres in.
  • Verzendwijze: hier kiest u of de artikelen aan huis/bedrijf geleverd moeten worden of u ze liever zelf komt ophalen bij ons te Lichtervelde. Zelf afhalen is uiteraard gratis.
  • Betaalmethode: kies hier hoe u het liefst zou betalen. Betalen kan vooraf via overschrijving, via iDEAL (enkel voor Nederland), met Bancontact/Mister Cash of contant bij afhaling.
  • Controleer uw bestelling: nadat u alles ingevuld hebt, krijgt u een overzicht met alle gegevens van uw bestelling. Controleer goed of alles klopt en wijzig de gegevens indien nodig. Hier kan u ook extra opmerkingen kwijt i.v.m. uw bestelling. Klaar? Klik dan op 'Plaats bestelling' om uw bestelling definitief te maken. U ontvangt binnen de 5 minuten een bevestiging via e-mail.

 2. Telefonisch:
 3. +32 51 54 54 25

 4. Via e-mail:
 5. info@stertenten.be

 6. Met de post:
 7. TecTronic Feesttenten BVBA
  Industrielaan 26
  B-8810 Lichtervelde

 8. Tenten vrijblijvend bekijken en/of afhalen te Lichtervelde:
 9. Ons aanbod met eigen ogen bekijken? Kom gerust langs, we geven u graag persoonlijke uitleg over onze stertenten. Bekijk eerst even onze openingsuren. Niet alle tenten staan opgesteld. Wel kan u alle onderdelen (buizen, zeilen, …) van dichtbij bekijken.

 

Hoe betalen?

Betalen kan op 6 manieren:

 1. Vooraf per overchrijving: we zijn aangesloten bij KBC, ING en BNP Paribas Fortis. We controleren onze rekeningen tweemaal per dag om een snelle opvolging te garanderen.
 2. Contant: u kan cash betalen bij afhaling te Lichtervelde.
 3. Via Bancontact: via onze terminal bij afhaling te Lichtervelde of met pc-banking op onze webshop.
 4. IDEAL: enkel voor klanten met een Nederlands rekeningnummer.
 5. Met RES: we aanvaarden 25% op het totaalbedrag excl. btw, met een maximum van 2500 RES. Ons RES-rekeningnummer is 32-13-7006061.
 6. Met de Gezinsbond: 10% spaarkorting in je online portemonnee.

Cheques of andere betaalmiddelen worden in geen geval aanvaard!

 

Verzending & transport

We leveren uw bestelling aan huis in heel België, Nederland en Frankrijk. Omdat de verzendkosten verschillen per artikel, vindt u ze terug op elke productpagina. Bestelt u meerdere artikelen in één keer, dan worden de verzendkosten berekend op basis van het volume en het gewicht van uw bestelling. Verzendkosten berekenen doet u via onze online webshop. Uiteraard helpen we u maar al te graag bij de berekening. Stuur ons gerust een mailtje.

TecTronic Stertenten levert ook in andere landen, maar hier kan een extra kost voor worden aangerekend. In dit geval neemt u best contact met ons op om de verzendkosten te berekenen.

 

Terugname van goederen

Is het product toch niet echt wat u er van verwacht had? Dan doen we niet moeilijk, want als klant heeft u altijd het recht om af te zien van uw aankoop.

Het enige wat u hoeft te doen is ons het artikel terugbezorgen op ons postadres binnen de 14 dagen na levering/afhaling. Binnen de 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde bestelling stort TecTronic BVBA uw geld terug. Uiteraard moeten de producten nog in perfecte staat, compleet en in de originele en onbeschadigde verpakking zijn. Het product mag dus niet uit de verpakking gehaald zijn en moet klaar zijn voor verkoop.

U kan niet afzien van uw aankoop als de goederen volgens uw specificaties gemaakt werden of als de producten een duidelijk persoonlijk karakter hebben (bv. bedrukte stertenten).

Raadpleeg zeker ook onze algemene voorwaarden!