Veilig betalen met:Volg ons op Facebook:

 

Onze kwaliteit

Kwaliteit gegarandeerd bij TecTronic Stertenten. Omdat u lang zou kunnen genieten van uw stertent, is ze volledig opgebouwd uit extra duurzaam materiaal dat de tand des tijds tegen gaat. Ontdek snel onze kwaliteit!

Belangrijk: een stertent is niet geschikt om gedurende lange periodes buiten te blijven staan. Deze feestelijke tent werd ontwikkeld voor kortdurende evenementen van 1 à 2 dagen.

stertent met aluminium mast 75 mm diameter

75 mm dikke aluminium mast

Een stevige aluminium mast van maar liefst 75 mm dik (3 mm wanddikte) houdt uw stertent overeind. Deze paal is geanodiseerd om oxydatie en slijtage tegen te gaan.
stertent met waterdicht zeil

Waterafstotend en brandvertragend zeil

Of u nu kiest voor polyester of pvc, één ding is zeker: het dakzeil van uw stertent is 100% waterdicht en brandvertragend (B1).
stertent met extra nokversteviging

Extra nokversteviging

De nok van het dakzeil is aan het raakvlak met de mast voorzien van extra versteviging om beschadiging tegen te gaan.
stertent met stevige aluminium voet

Stevige aluminium voet

De hoekstukken van de stertent zijn voorzien van een stevige aluminium voet als extra bescherming voor de voetankers met piketten.
voetanker met stalen piketten

Voetanker met stalen piketten

De hoeken van het dakzeil hebben robuuste voetankers die u met forse stalen piketten verankert in de grond. Deze piketten zijn 65 cm lang en hebben een diameter van maar liefst 20 mm, waardoor ze een stuk dikker zijn dan de meeste piketten die u elders vindt.
telescopische mast met draaihendel

Telescopische mast met draaihendel

De mast van uw stertent is telescopisch opgebouwd uit kleinere compacte stukken. Met een duurzame draaihendel schuift u de mast uit en spant u het dakzeil op.