Professionele stertenten van topkwaliteit

   051 54 54 25 0   Winkelwagen

Veilig betalen met:Volg ons op Facebook:

 

Starshade kopen

Wees de ster op elk event met een professionele starshade tent! Want deze stijlvolle tenten gaan onmiddellijk met de aandacht lopen.

De starshades hebben hun naam niet gestolen, want ze bieden uw gasten een aangename stervormige schaduw onder de hete zomerzon. Ook bij regen zijn ze de redder in nood, want alle star shades zijn 100% waterdicht! Bovendien is het dakzeil brandvertragend volgens de B1-norm. Een stevige mast uit aluminium (75 mm diameter) houdt de tent overeind. Deze mast is telescopisch opgebouwd uit verschillende kleinere stukken, zodat ze compact te vervoeren is.

We bieden 3 soorten starshades te koop aan: de starshade poly, pvc en twin.

De starshade poly heeft een stevig polyester zeil (320 gr/m2) en is verkrijgbaar in diverse kleuren of met eigen bedrukking. Mag het nog steviger? Dan kiest u best een starshade pvc. Deze tenten hebben een duurzaam zeil uit wit pvc (580 gr/m2). Dit sterke zeil is scheurbestendig en bovendien makkelijk te reinigen. Verwacht u veel volk? Ga dan voor de starshade twin! Deze tenten hebben een dubbele mast en dubbel zoveel capaciteit.